EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Wendy van Herk en ik woon samen met mijn man in Gouderak. In 2018 ben ik mijn droom achternagegaan: kinder- en jongerencoaching!

Visie

Ik coach kinderen en jongeren op basis van christelijke normen en waarden. Ik heb gekozen voor de naam Abigail Coaching, omdat Abigail ‘blijdschap van de Vader’ betekent. Graag help ik kinderen en jongeren door middel van coaching inzien dat zij prachtig zijn zoals ze zijn en dat zij trots op zichzelf mogen zijn, om vervolgens tot bloei te kunnen komen.

D181216Roderik van Herk0001-3

Ik coach met veel passie; zowel vanuit hetgeen ik heb geleerd in mijn opleiding, als uit eigen ervaring. Ik had faalangst, was erg onzeker en kreeg op mijn 21e al een burn-out. Door middel van een hele lieve coach leerde ik mijzelf beter kennen en mijn angsten onder ogen te zien.

In die periode kwam ik er ook achter wat ik echt wilde: kinderen en jongeren helpen met de problemen waar ik zelf tegenaan was gelopen.

Veel kinderen voelen zich minderwaardig, hebben het gevoel dat zij er niet bij horen, of weten niet goed hoe ze zich in een groep moeten gedragen. Anderen lopen – net als ik – al jong een burn-out op of weten niet welke studierichting ze moeten kiezen. Graag help ik hen om erachter te komen wie ze zijn en welke koers daar goed bij past.

Daarnaast help ik ouders graag met hulpvragen rond opvoeding. Uiteraard zijn niet-christelijke hulpvragers ook van harte welkom.

Kwalificaties en ervaring

Ik ben gediplomeerd Kindercoach, Faalangstreductietrainer, Sociale Vaardigheidstrainer en Hoogbegaafdheidscoach. Daarnaast zijn mijn man en ik weekendpleegouders en ben ik vrijwilliger bij Stichting Chris.

Nieuwsgierig naar mijn praktijkruimte aan huis?