Help, ik heb gefaald!

Het kan best een drempel zijn voor u als ouder om daadwerkelijk om hulp te vragen. Gevoelens zoals ‘heb ik het wel goed gedaan?’ of ‘heb ik gefaald?’ kunnen zomaar de kop opsteken. Ik wil u geruststellen: ieder kind en iedere ouder kan in een fase terechtkomen waarin je even vastloopt: er is tenslotte nog geen handboek over opvoeden uitgevonden dat voor ieder kind goed werkt.

Daarom daag ik u uit om over de drempel heen te stappen en een stap te nemen. Samen kunnen we kijken wat ervoor kan zorgen dat u en uw kind weer verder kunnen.

Mijn aanpak kan het beste worden beschreven als no nonsense: niets zweverigs, maar gewoon ontspannen kijken waar u tegenaan loopt en welke aanpak bij uw kind zou kunnen passen.

U kent uw kind het allerbeste en deze kennis combineer ik graag met mijn pedagogische achtergrond. Ik ben ervan overtuigd dat wij uw kind samen weer op weg kunnen helpen.

Neemt u contact met me op? Alvast bedankt voor het vertrouwen!