Reviews

Lees hier hoe anderen hun coachingstraject bij Abigail Coaching hebben ervaren.

Onze zoon heeft heel veel gehad aan het traject bij Wendy! Hij ging er graag naartoe en heeft geleerd hoe hij met zijn problemen en zelfvertrouwen om moet gaan. Ook voor ons als ouders hebben de opdrachten ons hulpmiddelen gegeven om hem hierbij te helpen! Heel erg bedankt voor alles!

Moeder van Bjorn, zelfvertrouwen en negativiteit

Nadat ik bijna vastliep op school en dacht het niet meer te redden, heb ik toch besloten om hulp te vragen.
Normaal ben ik geen persoon die snel om hulp vraagt,maar gelukkig kende ik Wendy al een beetje.
Ze heeft mij super goed geholpen om alles weer op een rijtje te krijgen. Samen hebben we een planning gemaakt waardoor ik een groot gedeelte wat ik achterliep weer heb kunnen inhalen.
Super fijn dat je zo’n open houding hebt, waardoor je makkelijk aan te spreken bent en ik het persoonlijk heel fijn vond om jou hierin als begeleider te hebben gehad.
Voor ieder ander die hier last van heeft zeker een aanrader 🙂
Bedankt voor alles en blijf zeker doorgaan met waar je mee bezig bent!

Vrouw, 19 jaar, student

Mijn dochter vond het een geweldige ervaring om dit traject te mogen doen.
Het heeft haar enorm geholpen en tijdens het traject begonnen haar schoolcijfers omhoog te gaan. Hiervoor een ontzettend lieve dank voor je mooie en lieve lessen en warm hart.

Moeder van Isabel (9 jaar), faalangst

Wendy heeft mij erg geholpen in het ontwikkelen van mijn vaardigheden op het gebied van communicatie en empathie. Na een aantal sessies verliep het vlot en het “huiswerk” was goed te behappen, we hebben goede gesprekken gehad waarin ik de indruk kreeg dat ze mij begreep en daadwerkelijk verder kon helpen. (en dat is haar ook gelukt) Kortom helemaal tevreden en ik heb nog dagelijks plezier van de dingen die ik geleerd heb. Wendy je verstaat je vak en ik wens je nog veel geluk en succes in de toekomst met je coaching!

Ruben, 23 jaar, communicatie